torstai 14. tammikuuta 2010

Nuutinpäivänä kävi nokikolari

Muutamia merkintöjä muistin tueksi.

Tiistai-iltana vein jo matot ulos, kun kuulin, että nuohooja tulee keskiviikkona. Tiistaina kävi harvinaisia vieraitakin, kun Veikko ja Rauha pistäytyivät tuomassa myöhäisiä 60-v. onnitteluja Jaakolle.

Eilen Jaakko lähti kuvaamaan Apu-lehdelle Mesopotamian elämää Jerisjärven rannalle. Mesopotamia on entinen Speden paikka, jota nyt asustelee joku hassu eläkeläinen. Ukko tuli tänään iltapäivällä väsyneenä kotiin. Oli tehty juttua myös Pallaksesta ja oli illalla saunottu ja laulettu karaokea.

Eilen sitten oikein luuttusin lattiat ja siivosin kunnolla. Vihdoin vein riisutun männynkin pois tuvasta. Korjasin matikan kokeet ja silleen...meni myöhäseen.

Tänään vein aamulla auton Shellille. Laitettiin joku osa uusiksi. Kävelin koululle pari-kolme kilsaa ja iltapäivällä taas mukava lenkki Shellille ja kotiin. Söin salaattia, leipää ja jugurttia. Asetuin sohvalle töllöttämään saippuoita ja nukuin. Lenkitin Kasinin, ihailin tähtitaivasta ja ajattelin, että kumma, etten ole enempää sekaisin, kun maa pyörii 100 000km/h. Eikä edes okseta.

Juprun sakki on nyt kotona. Suuri oli ollut seikkailu tulomatkallakin, ripuloivien lasten ja kuumeisen miehen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti