maanantai 22. helmikuuta 2010

Viikonloppu Orjalandiassa

Pikku Ode ihmettelee, kun iskä rymistelee lunta katolta.
Luimme Otson omaa valokuvakirjaa.
Maljanne esitti kauniin dueton!
Ukko ja Odessiivi aamupalalla kömmänässä.

Sunnuntaina oli melkein koko päivän kolmekymmentä astetta pakkasta, mutta niinpä vain extremepoika pudotteli lumet talon katolta. Siistiä, rankkaa, syvältä....vai miten sitä nykyään kehutaan ja kiitetään.

Jaakko kävi Kolarissa kuvaamassa myöhästynyttä junaa. Pakkanen ja lumi kiduttavat veeärrää.

Taas on meikällä nuha ja yskä. En halua valittaa, kirjoitan vain, jos siitä jossain vaiheessa sattuisi olemaan hyötyä, tästä tiedosta. Että olen näin sairastanut vuonna 2009 ja 2010.... Mitä hyötyä siitä nyt olisi? Kirjoitin kun kirjoitin.

Auto vilkutti aamulla punaista STOP STOP STOP. Ennenkin on samaa tehnyt mutta lopettanut, kun olen avaimia käyttänyt pois. Eipä nyt auttanut. Jaakko apuun. Jäähdyteltiin konetta kymmenisen minuuttia ja lisättiin vettä heposelle. Jopa lähti eikä valitellut koko päivänä. Niin oli valoisaa aamulla jo ajella!

Hauskaa. Herttaista. Oppilaat olivat keksineet itselleen uudet nimet. Pojille tyttöjen nimet ja tytöille poikien. Kysyivät, saavatko antaa minullekin uuden nimen. No jooo. Olen Antero!

Kolmasluokkalaisten kanssa opeteltiin enkun tunnilla ruokasanastoa. Sanoin, että sipuli lausutaan vähän niinkuin Anja. Tunnin lopulla eräs poika tuli sanomaan, että sinä voisitkin sitten olla Onion-princess. Bye, bye, Onion-princess! See you!
Posted by Picasa

2 kommenttia:

  1. Hauskoja oppilaita sinulla! Minullekin kolmoset keksi kässän tunnilla lempinimen. Olen Molla-Maija. Sanoin,että joskus voi noin kutsua, vaan ei ihan julkisesti. Kolmosten oma ope on niin tiukkapipo, että jos hän kuulisi, hän antas varmaan oppilailleen tuollaisesta nimittelystä heti jälkkäriä.Heräsin jo viiden jälkeen eikä uni tullut. Ajatukset pyöritti ilkeästi. Piti nousta ennen kuutta ja nyt pitää jaksaa vaan pirteänä ja myönteisenä . Niinpä, niin...:)

    VastaaPoista
  2. Oi sie olet reipas kun olet ehtinyt taas jo viikonlopustakin päivityksen tehdä. Mutta niin lupaan miekin tämän päivän aikana päivittää otsoelämää! Kiitos kun huolehditte minun rakkaista viikonlopun, Otso vaan hokee täällä että mum ja kukko :) Kun kysyn missä mummu ja ukko ovat, viittaa kädellään Muonion suuntaan tai ainakin jonnekin suuntaan :)

    VastaaPoista