maanantai 1. helmikuuta 2010

Kuutamo

Aamukuutamo!
Kummitäti ja Andre ilakoivat.

Nassikat
Täydenkuun valossa käyskentelin perjantaina aamuautolle. Luulin saavani paremmankin kuvan...Kuu näkyy siis tuossa suoraan edessä. Vasemmalla loistaa aurauskepin heijastin.
Tänään, kun lähdin ajelemaan kotiin kahden jälkeen, niin olipas komea AURINKO. Punainen ja pyöreä juuri horisontin yläpuolella. Eipä vain ollut nyt sitten kameraa mukana. Olisin varmaankin saanut paremman kuvan kuin tuosta kuutamosta. Ei se valokuvaaminen niin kauhean helppoa olekaan, edes näin digiaikana.

Viikonloppu meni Haukiputaalla. Andren kanssa leikittiin lentoasemaa. Minä vain istuin Frankfurtin lentokentällä = sängyn laidalla, ja odottelin konetta. Tuomas ja Matias kävellä kopöttelivät ja kun kiire tuli, niin mentiin neljällä raajalla.
Lauantaina ukko, Andre ja Malla menivät uimahallille. Juho ja Maria kävivät syömässä lahjakorttiateriansa ja minä vahdin kaksosten unta. Heräsivät kyllä ennen iskän ja äidin tuloa, söivät jugurttia ja tekivät tosi isot tortut. Toisiaan matkivat kaikessa!

Paluumatka oli raskas ajaa, vaikka vieressä koko ajan istuin. Pöllyävää lunta pyöritti tiellä ja porukkaa tuli vastaan ja ohitteli ihmeen paljon. Mikälie tapahtuma on ollut????Ja molemmissa suunnissa????
Kuuntelimme matkalla John Steinbackin Helmen äänikirjana. Ismo Kallio osasi lukea todella mukaantempaavasti. Kielikuvat ja tyyli muistuttivat Sinuhea. Olipa hieno kokemus.

Jaakko meni ajamaan kelkalla poroja pois takapihalta. Aivan jo melkein sarvilla kopsuttivat hirsiä. Nyt sitten kiskoo kelkkaa irti vesistä. Voi eiiiiiii! Jostain syystä järvi on rannan tuntumasta vesillä. Onneksi Ykä on apuna. Pakkasta on 18 astetta.
Posted by Picasa

1 kommentti: