tiistai 1. joulukuuta 2009

Olen ollut nyt kaksi päivää töissä. Ihan suht hyvin on mennyt. Ennen liikuntatuntia pojilla oli ollut käsirysy mutta "kivakoulutiimi" otti sen selvitettäväksi. On siellä muitakin yskijöitä. Aina otetaan välillä röhkimäpaussi ja taas jatketaan opiskelua.
Toissa yönä en nukkunut kuin tunnin. Yskitti ja varmaan hermostutti töihin lähtö ja se, kun ei uni tullut. Välillä luin tylsää kirjaa ja välillä rentoutin itseni korvista varpaisiin ja takaisin. Oli se niin kummallista, kun tavallisesti nukahdan melkein ennen kuin saan silmäni kiinni. En halua valittaa tätä yskää ja nukkumattomuutta, vaan laitan asiat tänne ylös, että muistan myöhemmin, miten tämä sikajuttu kohdallani on mennyt. Jaakko teki yöllä Pötrösessä neljään asti apurahahakemusta niin, ettei hänen tarvinnut räkimisiäni kauan kuunnella. Itsekin kyllä taisin aivan pian Jaakon tulon jälkeen nukahtaa. Oli niiiiiiiin turvallista olla.
Kaamoskin on tullut yllättäen ( kuudes päivä tupsahtaa virallisesti). Työmatkaa ajellessani huomasin sen ihanan hämäryyden, sininen hetki sinistä vasten. Ja niin kaunis taivas!Tämä on satumaista aikaa!Kuun loisteessa ajelin lumimaisemassa.
Viime yönä ja aamulla satoi pehmeää pakkaslunta. Tietä ei ollut aurattu kunnolla vielä iltapäivälläkään. Jospa tämä lumi nyt pysyy kevääseen asti.
Jaakko tekee nyt kotipihan lumihommia. Hän oli päivällä Raattamassa hermoratahierojalla ja hyvä oli ollut. Ukko sai hierontalahjakortin 60v-lahjaksi. Kiitos, kiitos!
Jep. Nyt pyykit narulle ja sukkaa kutomaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti