torstai 17. joulukuuta 2009

Rankkaa

Valitivalitivaliti...
Jaakko on ollut reissussa jo lähes viikon ja pakkasia on pitänyt. Talonlämmityshuolia ei minulla ennen ole ollut, Jaakko on ne asiat hoitanut. Kun pakkanen kirii yli 20 asteen, niin lämpöpumppu täytyy sammuttaa. Niin tein ja pari päivää tuvassa oli vain kymmenen plusastetta. Nyt on leivinuunissa poltettu koivua ja rieskat paistettu.

Tänään minulla olisi ollut aika kampaajalle: raidat ja leikkaus. Peruin. Mallalla on töissä pitkä päivä. Alunperin hänen piti tulla kotiin n. klo 22.00 mutta äsken soitti, että lento, jolla turistien pitäisi lähteä, on neljä tuntia myöhässä, eli hän tullee vasta puolenyön jälkeen.
Aamulla oli pakkasta 29 astetta, joten en raskinut laittaa Kasinia ulos kiinni. Piti jättää koirat kaksin sisälle. Pönkäsin ovet niin, etteivät pääse kylmiin eteisiin. Sittenpä pitikin tulla kipin kapin äkkiä kotiin heti koulun jälkeen PISSITTÄMÄÄN, KAKITTAMAAN KOIRIA! Mitäpä sillä väliä meikäläisen hiuksilla! Hyvin olivat kahdestaan kuitenkin koirat pärjänneet kahdeksan tuntia. Jos on elukoita, niin pitäähän ne hoitaa. Kyösti-polonen kakkasi heti pihalle päästyään ja kohta toisenkin kerran. Onneksi oli osannut päivän piättää.

Nyt olisi sitten todistusten teko. Inhottava homma! Ahdistava! Musiikinope oli unohtanut laittaa numerot oppilaskortteihin. Jätän sen kohdan auki, eli en siis saa vielä valmiiksi tätä tuskaista työtä!Jatkuu huomenna.

Voivoivoivoi...jompikumpi koira oli oksentanut oikein isot puklut eteisen matolle.
Onneksi huomiseksi luvattiin lauhempaa, että voin laittaa Kasinin ulos koulupäivän ajaksi. Toivottavasti säätäti ennusti oikein.

1 kommentti:

  1. Voi noitten koirien kanssa! Onneksi ei ole huolena. Pave uhkailee ottaa. Olisi kuulema lenkittäjä hänelle tarpeen. Vaan minä kyllä sen lenkityksen tiedän! Minun kontollehan se ennen pitkää jäisi ja hän kun on vielä allerginenkin, ainakin silloin tällöin, tilanteen mukaan. Anteeks´ vaan mutta luulen hänet jo kohtuullisen hyvin tuntevani ja puran nyt loman alkustressiä.Hyvä on pitkää lomaa ruveta viettämään, kunhan pääsisi vauhtiin. On ensin sellainen tööt, tööt olo.

    VastaaPoista