sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Niin se meni tämäkin sunnuntai.
Huomenna menen pitkästä aikaa töihin. Jotenkin kauhistuttaa....Kestääkö ääni ja hermot? Tässä työssä täytyy olla niiiiiiiin kärsivällinen ja selkeäsanainen,että siis KAUHISTUTTAA. Yskänkohtaukset kauhistuttaa. Välillä pissa tulee housuun( jos ei ehdi varoa) ja päätä särkee, kun niin yskittää. Jospa se siitä...
Pötrösen pakasteesta löysin yli vuoden vanhan hirvipaistin. Tein käristystä ja hyvää oli. Siinäpä on ukolle huominenkin ruoka.
Onneksi on pakkasta. Puolikuu kumotti pilviharson läpi, kun kävimme ukon kanssa pienenpienellä iltapäivälenkillä. Jääloska rapisi saappaan alla.
Nyt alkaa pikkupaasto ja meilläkin säntillinen elämä!Teen päiväohjelman Jaakolle ja itselleni. Siihen merkitsen ulkoilu-ja liikunta-ajat sekä ruokailut. Alkomahooli, karkit ja suklaat on kielletty, paitsi onnistuneen viikon päätteeksi palkkioksi voi saada vähän viiniä ja konjakkia suklaan kera. Miltä kuullostaa?
Onneksi Jaakolla on nyt joulukuussa pidennetyt viikonloput Rovaniemelle ja Helsinkiin, saapi poloinen elää vapaasti ja polttaa sikarinkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti